trešdiena, 2015. gada 7. janvāris

THE Day 9 // noskriet pusmaratonu? idejas dzimšana

Par THE plānu.

+ Ļoti, ļoti maz sociālo portālu šodienā.
- Ļoti, ļoti slikta ēdienkarte. Kolēģis piekukuļoja ar šokolādi, Mīļi, bet tas nedara mani laimīgu, vispār ne. 
- Nepiecēlos plānotajā laikā.
Laikam no tā ledus, par kuru vakar runāju, vēl īsti nebūšu piecēlusies.

Par to, kā vispār. 

Citreiz ir idejas, kas pa neizdibināmiem ceļiem iezogas prātā un tur arī paliek. Tā kā pēdējā laikā ik pa laikam kādu gabaliņu noskrienu, jau kādu laiku bija skaidrs, ka šogad būs jāpiedalās Lattelecom Rīgas maratonā un savs desmitnieciņš jānoskrien. Tikai tā domāju - izaicinājuma nekāda. Un tā jau vairāk kā nedēļu prātā doma par nākamo distanci - pusmaratonu. Neliels iekšējs nemiers nepieņemtā lēmuma sakarā. :) Varbūt vēl kāds grib saņemties arī izaicināt sevi? Kopā, kaut morāli, bet ir vieglāk. 

Par skriešanu runājot - TE video no Adidas ziemas skriešanas skolas pasākuma Arēnā Rīga aizvadītā gada oktobra beigās. Ļoti iedvesmojoši stāsti un vērtīgi padomi, Njoy!



Dienas dziesma:
Tā kā diena pavadīta pa lielam bez mūzikas, šodien kas sen aizmirsts iz mana youtube atskaņošanas saraksta - Fitz and The Tantrums – MoneyGrabber

2 komentāri:

Unknown teica...

Zane! :) Šis gan nav pie īstā ieraksta, bet Tu jau zināsi par ko ir runa. ;) F teica, ka 66 dienas ir jaunākais pētījums un ka 44 dienas mēs atmetam veco ieradumu (aizstājot ar jauno) un 22 dienas jaunais ieradums nostiprinās. He he, bet šis skaitlis ar katru reizi palielinās, kad dzirdu par šāda tipa pētījumu. :D Jo pirmais bija 14 vai 20 dienas, tad 30 dienas un tagad jau 66. :D Varbūt vienkārši nav tāda maģiska skaitļa. ;) Bet galvenais ir mērķtiecība, pacietība un vēlme veikt izmaiņas. Apziņa, ka jaunais ieradums ir vienīgais ieradums (nevis sajūta, ka vecais ieradums ir tas, kas tevi definē un jaunais ir kkas, ko dara "cits cilvēks" (ja saproti, ko es mēģinu pateiktu, nezinu, vai izdevās skaidri ;) )). Foršu dienu! :))

Unknown teica...

Par to palielināšanos - tā tiešām ir. Tāpēc pēc iespējas ātrāk jāmaina ne tik pašam tīkamie ikdienas ieradumi uz citiem - labākiem. Bet nu pricipā - ja jau ir apņēmība, tad jau tiešām nav nozīmes, vai dienas 14, 21, vai kaut 85. :)