svētdiena, 2015. gada 25. janvāris

THE Day 27 // trejdeviņu dienu atskaite

Par THE plānu.

Kas tad zem šī plāna slēpjas, atgādinājumam var palasīt ŠO. Neliels rezumē, kā tad pa šīm trejdeviņām dienām man ir gājis, lasāms zemāk.

Veselīga dzīvesveida regulāra piekopšana. Ar šo sokas diezgan labi. Rītos dzeru ūdeni ar citronu, kad vairāk laika, eksperimentēju virtuvē. Skrienu. Kolēģu un draugu dzimšanas dienas un skrējieniem nepiemērotie ceļu segumi laika apstākļu dēļ gan šim visam mēdz patraucēt, bet, ja kādu iemeslu dēļ sanācis atkāpties, pie plāna atgriežos atgriežos, un par to apņēmību ir lepnums.

Ikdienas dienas režīma maiņa. Ar šo plāna daļu sokas vissliktāk. Celties agri bija daudz vieglāk, kad turpmākie vakari bija saplānoti un zināji, - ja neskriesi no rīta, neskriesi nemaz. Šodien apkopotais tuvāko nedēļu darāmo lietu plāns varētu būt laba motivācija pirmo modinātāju neatcelt. Kā ies, redzēsim turpmākajās dienās.

Sociālo tīklu izmantošana. Ir mērķis patērēt mazāk laika sociālajos tīklos, lai vairāk laika atliek lielajām lietām, nepiesārņojot prātu ar lieku informāciju (pilnīgi godīgi - lielākā daļa sociālo tīklu satura mani vispār neinteresē; tie drīzāk rosina domas par to, kas ir tas, kas cilvēku mudina savu sociālo tīklu saturu veidot tādu, kādu viņi to dara). Ar šo sokas diezgan labi. Ik pa laikam arī pavīd tādas domas kā izdzēst pāris biežāk izmantotās sociālo tīklu aplikācijas no sava viedtālruņa, bet tam vēl neceļas roka. Varbūt vēlāk. :)

Par to ieraduma maiņu, par kuru šeit negribēju rakstīt.. Lieku sev 8/10. Ir labi, bet vēl ir kur tiekties. :)

Par to, kā vispār.

Pēdējā laikā ir tādas idejas, kas briestot pārtop tādos mērķos, ka pašai paliek bail. No kā, jūs jautāsiet? Laikam jau no neizdošanās. Ir bail iet un nesasniegt. Bet 
neejot mērķi nesasniegsi jebkurā gadījumā. Tāpēc jāiet.
Ejam.



Dienas dziesma:
Tā vien šķita, ka neviena mūzika ar mani šovakar nerezonē, bet tomēr. Waves.

Nav komentāru: