sestdiena, 2015. gada 3. janvāris

THE Day 4 // LNT ziņu TOP sejas

BOOM! Ir 4:25 AM un top aizvadītās dienas atskats.

Par plānu.

+ veiksmīga ieradumu maiņa :)
+ izdzerts ļoti daudz ūdens (Folkklubā Ala bārmenis ar bārdu taisa lielisku ūdeni lielās glāzēs ar ledu un daudz auglīšiem. Ne tikai garšo labi, bet tā arī izskatās!)
- mazliet par daudz OH šodienā, bet tā kā mājās pārrados neilgi pēc četriem no rīta, enerģija socializēšanai noderēja. Tā kā - šoreiz attaisnojas

Par to, kā vispār.

Šodiena vairāk pagājusi darbībās kā domās. Tika solīta vētra. Attiecīgi kafijas malkošanu ar draudzeni iemīļotajā Costa Coffee iemainījām pret braucienu uz Mangaļsalas molu. Pastaiga pa molu gan neizdevās, jo viļņi jau pēcpusdienā skalojās tam pāri, bet mazliet LNT ziņām pafilmēties un sniegt interviju paspējām gan. :) Sižets ŠEIT, sākot no 1:47 minūtes. Mana trešā reize 40 stundu laikā pie jūras iemūžināta ne tikai sižetā, bet arī vētrainā selfijā :) ar Annu. Bilde zemāk.

Vakara noslēgumā satikta Lielbritānija, Portugāle un Vācija :) jeb draugi, kas darbos vai ERASMUS studiju apmaiņas braucienu ietvaros šobrīd ikdienu Latvijā nepavada. Liels prieks, ka manā paziņu lokā ir cilvēki, kas tiecas izmantot dzīves sniegtās iespējas. Manējā laikam ir doties ciemos, huh? :)

Tagad gan pie miera. Tiekamies rīt!


Dienas dziesma

Nav komentāru: