ceturtdiena, 2015. gada 1. janvāris

THE Day 2 // 2015. gada sagaidīšana

Šodien mazāk par plānu, vairāk par pārdomām. Piezīmei - ieraksts par 2014. gada pēdējo dienu un 2015. sagaidīšanu.

Par plānu.

Viss notiek pēc plāna, izņemot celšanos un laicīgo došanos pie naktsmiera. Šorīt nu bija pilnīgi skaidrs, ka šo varēs sākt īstenoti tikai no nākamās nedēļas. Garās Jaungada brīvdienas dara savu. :) Pa brīvdienām brīvākā brīdī jāpapildina šis, lai lasot ir skaidrība, kas tas par plānu. Starp citu, vakar rakstīju par savu mīļo rīta kafijas krūzi. Kopā ar mani ir bildē zemāk. :)

Par pārdomām.

Jau pēdējo nedēļu visapkārt norisinājās runas par Jaunā gada sagaidīšanas svinībām. Apņemšanos domāšanu jau esmu atstājusi pāris gadus attālā pagātnē (uzskatu, ka daudz svarīgākas ir dzimšanas dienas - tad i var izvērtēt aizvadītajā dzīves gadā paveikto, i turpmākos plānus kalt), attiecīgi šobrīd Jaunā gada sagaidīšanu uztveru kā kalendāra maiņas svētkus. Un, tā kā man pat kalendāra mājās nav, vispār nav ko svinēt. :D Vēl tikpat labi varētu svinēt arī 1. februāri, martu, aprīli. Jaunais mēnesis un kalendāra pāršķiršanas svētki. :D

Šī iemesla dēļ šogad iekšēji pretojos trakai ballītei, piedzīvojam Tallinā vai mierīgai Vecgada pasēdēšanai pie draugiem (tikai nepārprotiet, jūs man esat svarīgi tāpat!). Dažreiz ir tik grūti izskaidrot, ka un kāpēc vienkārši.. negribas. Bet, ja negribas, - tātad nevajag ar.

Nolēmu kalendāra pāršķiršanas mirkli pavadīt pa savam. Mangaļsalas mols it was! Tur gan arī ir savs stāsts. :) Intereses gadījumā jūs jau zināt, kā mani var atrast. :) Vēl tikai gribēju pateikt Paldies Vendijai un Jānim par neplānoto dalību manos kalendāra pāršķiršanas svētkos. Tos jaukos cilvēkus vēl diezzin vai kādreiz satikšu, bet kaudzi gaišu domu no manis viņi ir plenījuši. Lai jums viss lieliski un dzīve izdodas!
Un jums, lasītāji, arī - lai izdevies gads! Mums ir materiāls 365 diennakšu veidolā. Ko ar to darīt - tas ir tikai mūsu ziņā. Lai izdodas to izmantot pēc labākās sirdsapziņas!
Lai ir laimīgi! :)


Dienas dziesma:

Nav komentāru: