pirmdiena, 2015. gada 16. februāris

THE Day 49 // Spirit of the Marathon

Čau šodienā!

Par THE plānu.

+ Spēka treniņš. Leg day. Šodien sevi pamocīju vairāk un izmantoju smagākus svarus un hanteles kā norādīts manā indivuduālajā treniņu programmā. Rīt vajadzētu just, ka treniņš IR bijis!
+ Ēdienkarte. Variēju OBV un OH attiecību, palielinot pirmo daudzumu un samazinot - otro. Enerģijas gan jūtami mazāk, bet ar iepriekšējo OH daudzumu bija radusies sajūta, ka apciemojusi mācīca Stagnācija.
- Neparko neizdevās piecelties 5 AM.

Par to, kā vispār.

Šodien tika noskatīta 2007. gadā uzņemtā filma par sešiem dažādiem maratona skrējējiem - Spirit of the Marathon. Filmā savijas sešu maratonistu stāsti - viņu ceļi uz šo vēsturisko distanci. Sākot no iesācēja, kas šo vērienīgo attālumu skries pirmoreiz, līdz pat pasaules līmeņa maratonistiem un olimpiskajiem čempioniem. Iespaidīgi! Un aizkustinoši arīdzan. Oficiālais filmas treileris - ŠEIT, un arī pati filma pilnā apjomā pieejama Youtube - ŠEIT.

Kā izrādās, ir arī jaunāka - pagājušā gadā iznākusi - dokumentālā filma ar šādu nosaukumu, Treileris - ŠEIT. Šo būs jānoskatās arī pašai. Pēc treilera izskatās - slikti nebūs.. :)

Dienas bilde - šodienas zeme. Saule tik spoža, ka pat bruģis smaida. Ceru, ka jūs arī! :)



Dienas dziesma:

Nav komentāru: