svētdiena, 2015. gada 8. februāris

THE Day 40 // Lattelecom Rīgas maratona adidas skriešanas skola

Par THE plānu.

- Uzturā atkāpe no plāna. Kārtējie svētki. Pirms apzinātas sekošanas līdzi tam, ko ēdu, nebiju pamanījusi, ka savā ziņā dzīvoju vienos svētkos :).

Par to, kā vispār.

Šodien tika apmeklēta Lattelecom Rīgas maratona adidas skriešanas skola. Ļoti vērtīgi tiem, kas savā skriešanas dzīvesveida sākumposmā. Daudz vērtīgas informācijas par skriešanas tehniku, apaviem, uzturu, skrējēju populārākajām traumām. Skriešanas skola vēl tiks organizēta arī 28. februārī un 7. martā, tā kā tos, kuri sevi 17. maijā stādīs jauna izaicinājuma priekšā, iesaku ŠEIT palasīt vairāk informācijas un pieteikties nākamajiem pasākumiem. 

Skriešanas skolas pārtraukumos ir arī iespēja veikt footscan testu, kura laikā tiek analizēta skriešanas tehnika un pēdas piezemēšanās, liekot soli, un attiecīgi ieteikti piemērotākie apavi. Vērtīgi! Izmantoju iespēju un testu veicu - izrādās, ka arī mana pēda nedaudz liecas uz iekšu, attiecīgi vajadzīgi skriešanas apavi ap pacēlumu pēdas iekšmalā. Lai gan pagaidām nekādu problēmu apavu dēļ nav bijis, turpinot skriet ar esošajiem un kāpinot noskrieto attālumu, ir risks tādās iedzīvoties. Būs jaunas botas. :)

Pāris mīļākās atziņas iz vakardienas pierakstiem:
Laika apstākļi visiem vienādi. Cīņa - katram sava.
Running is terrible way to get fit. You have to be fit to run. 
:)


Dienas dziesma:

Nav komentāru: