pirmdiena, 2012. gada 13. augusts

#12

Rūpējies par dārgajiem sev apkārt!
Kad Tu pēdējoreiz kādam senam draugam tāpat vien apjautājies, kā viņam klājas? Pēdējā laikā (vismaz vidē, kurā es atrodos) cilvēki viens par otru painteresējas apmēram šādi:"Čau! Sen neesi redzēts! Kā iet? Klausies, es Tev gribēju jautāt par..." Pieklājības pēc apjautājies, kā iet, un tad sāc taujāt par to, ko Tev vajag. 

Šodien atrakstīja viens.. pat nezinu, kā lai viņu nosauc. Draugs, paziņa? Labi, nepārsteigšos un saukšu viņu par paziņu. Jā, atrakstīja, apjautājās par to, kā iet. Jau gaidīju turpinājumu ar jautājumu par viņu interesējošu tēmu vai ko tamlīdzīgu, bet... Tāda nebija! Viņš vienkārši painteresējās par to, kā man iet un kas notiek.

Ikdienas lielajā steigā atcerēsimies arī par senajiem draugiem, paziņām un cilvēkiem, kuri mums rūp vai gluži vienkārši ir mums tīkami, un nevēlamies zaudēt ar tiem kontaktus. Šajā informācijas laikmetā kaut aizsūtīt vēstulīti kādā sociālajā portālā nudien neaizņem daudz laika. Izmantosim mums sniegtās iespējas un neaizmirsīsim tos, kas mums svarīgi! :)

Nav komentāru: