pirmdiena, 2012. gada 16. jūlijs

#4

Par sestdienu.
Kāpēc es esmu veiksmīga, laimīga, pašpietiekama & apmierināta ar savu dzīvi?
Pāris dienas atpakaļ devāmies aizraujošā stopēšanas piedzīvojumā uz Kolku ne pārāk ierastā kompānijā. Tad nu neliels stāstiņš par to, kā mums gāja un kāpēc šāds citāts. Bija sestdienas rīts, mazliet pēc pulksten 9:00, un centāmies nostopēt pirmo mašīnu. Diezgan ilgu laiciņu to darījām bez panākumiem. Tad aizrunājāmies par domu spēku un apkārtējā piesaistīšanu. Vienīgais mūsu kompānijas puisis, vārdā Frenks, stāstīja par teoriju, ka, lai efektīvāk piesaistītu sev vēlamo notikumu, jāuzdod jautājums tagadnes formā ar ievadvārdu "kāpēc". Mūsu gadījumā uzdevām jautājumu:"Kāpēc mums apstājas automašīna, kura dodas Kolkas virzienā un ir ar runātīgu un interesantu šoferi?" Nepilnu pusminūti pēc noformulējām šo domu, mums apstājās pirmā mašīna. Tiesa gan, ar šo nekur neaizbraucām, jo piedāvātais virziens līdz galam nebija mums vēlams, bet pēc šīs mums sāka veikties daudz labāk un tālāk gāja diezgan raiti.

Kā tas strādā? Varbūt jau esat dzirdējuši vai lasījuši, ka viens no faktoriem, lai varētu strādāt ar domu spēku, ir vizualizācija. Un, uzdodot jautājumu ar ievadvārdu "kāpēc", mēs automātiski prātā iztēlojamies šo situāciju un līdz ar to noticam tai, un iztēlojamies, ka tas jau notiek. Un Visumam atliek tikai materializēt mūsu sajūtas un viss notiek.

Pati esmu mazliet pārsteigta, jo nekad nebiju dzirdējusi par šādu domu realizāciju. Bet strādā! Notici un pamēģini arī tu!

Nav komentāru: